Să nu faci copii!


Viața îți va fi afectată iremediabil, se va termina. Adio viață socială, adio nopți în cluburi, adio cinema, adio cine romantice, adio sală de sport, adio muncă. Adieu! Vei fi subjugată complet de un mic monstru plângăcios. Alăptat, schimbat, legănat, iar legănat, colici, dinți, febră, muci, băiță. Și iar de la capăt. Somn o oră, atunci când vei avea noroc. Un duş mic, pe fugǎ. Unghii netǎiate, pǎr crescut sǎlbatic peste tot. Mereu nepieptǎnatǎ, în pijamale toatǎ ziua, cu un uşor iz de lapte acru.

Frederick-Richard-Pickersgil

Ziceam de monstru’ mic. Mic am zis? Da’ de unde! Să vezi la naștere, o să ai impresia că te rupi în două, că te faci bucăți. Ce naiba tot bocești atât? Nășteau femeile pe câmp, cândva… și nu se mai plângeau ca tine, femeie ești tu? Ești femeie, ești făcută special pentru asta. Vei naște cu chin, vei alăpta până la ultima picătură de vlagă care ți-a mai rămas. Sfârcurile ți se vor sfâşia între buzele lacome ale monstrului, sânii ți se vor lăsa. Burta va fi un balon dezumflat și fleșcăit, coapsele-ți vor dansa vesel la fiecare pas.

Vei fi o mămica fericită, vei fi doar a monstrului mic. Vei povesti cu tot entuziasmul de care ești capabilă cât de haios a fost când monstrul mic a vomitat pe tine. Nu te vei plânge, oh nu. Că nu dă bine. Mamă denaturată, așa se spune. Te vei sacrifica pe altarul maternității, cât vei mai avea suflare. Vei fi fericită doar în preajma monstrului. Nu va mai exista clipă din zi și din noapte fără monstru’ mic. Bărbatul se va gândi serios să fugă de acasă, să fugă de nebuna posedată de chestia aia mică și plângăcioasă care se trezește la miez de noapte și urlă de parcă-ar veni turcii.

Continuarea o gasiti aici

Reclame